Shadowqueen
Well-known member
Просто я сознательная. Дядя отстаньте!Почти все вещи ты делаешь сознательно.
angry cat!
Attachments
-
389 KB Views: 24
Просто я сознательная. Дядя отстаньте!Почти все вещи ты делаешь сознательно.
Не хватает пивных бутылок.После выходных...
я не пью пиво...только бурбонНе хватает пивных бутылок.
РезинаПосле выходных...
Кошка фут-фетишистка... Хм... Оказывается у них это тоже бывает.p.s.
а потом на меня кошка нападает...и кусает за мои пятки, пока я сплю...зараза
Она их терзает, пока я не просыпаюсь, а потом резко прячется и в темноте её не найти…а потом опять неожиданно атакует. Маленький ночной охотникКошка фут-фетишистка... Хм... Оказывается у них это тоже бывает.
Это только тем, у кого ностальгия по халяве - кушать хочется всегда.вот, никогда не понимала, почему мужчинам нравятся огромные сиськи...
Всё должно быть гармонично. И сиськи в том числе.вот, никогда не понимала, почему мужчинам нравятся огромные сиськи...
Не нравится, и ни когда не нравились.вот, никогда не понимала, почему мужчинам нравятся огромные сиськи...
Es, kad vēl biju maza meitene, visu laiku aizrāvos ar sportu. Toreiz mani vienmēr ķircināja, sakot, tipa - "Kāda tev maza krūtis!", bet man ar to bija ērti skriet (tāpat kā tagad) Turklāt man ir maza dibena, lai gan ar to man ir komfortabli, īpaši kad vadu savu motociklu. Un maza krūtis nenozīmē, ka mazāk jūtu.... drīzāk otrādi: ja es ielietu lubrikantus, es sev nogalinātu jutīgumu tajos pašos krūtsgalos…Не нравится, и ни когда не нравились.
pļapat šeitEs, kad vēl biju maza meitene, visu laiku aizrāvos ar sportu. Toreiz mani vienmēr ķircināja, sakot, tipa - "Kāda tev maza krūtis!", bet man ar to bija ērti skriet (tāpat kā tagad) Turklāt man ir maza dibena, lai gan ar to man ir komfortabli, īpaši kad vadu savu motociklu. Un maza krūtis nenozīmē, ka mazāk jūtu.... drīzāk otrādi: ja es ielietu lubrikantus, es sev nogalinātu jutīgumu tajos pašos krūtsgalos…
Mūsu Dzimtenē ir daudz meiteņu ar lielām krūtīm un dibenu “no dabas”, bet viņām ar sportu ir grūtāk nodarboties, viņas tehniski nevar izdarīt to, ko daru es. Pat elpot ar to ir mazāk komfortabli, (es tā domāju), nemaz nerunājot par skriešanu desmit jūdzes vai sēdēšanu pie stūres/uz baika, kad josta spiež sāpīgāk un tu vienkārši apzinies sevi kā vistu vai govi…
Nu, man nav lielu titu un dibena, bet man tāpat ir komfortabli.![]()
Es, kad vēl biju maza meitene, visu laiku aizrāvos ar sportu. Toreiz mani vienmēr ķircināja, sakot, tipa - "Kāda tev maza krūtis!", bet man ar to bija ērti skriet (tāpat kā tagad) Turklāt man ir maza dibena, lai gan ar to man ir komfortabli, īpaši kad vadu savu motociklu. Un maza krūtis nenozīmē, ka mazāk jūtu.... drīzāk otrādi: ja es ielietu lubrikantus, es sev nogalinātu jutīgumu tajos pašos krūtsgalos…
Mūsu Dzimtenē ir daudz meiteņu ar lielām krūtīm un dibenu “no dabas”, bet viņām ar sportu ir grūtāk nodarboties, viņas tehniski nevar izdarīt to, ko daru es. Pat elpot ar to ir mazāk komfortabli, (es tā domāju), nemaz nerunājot par skriešanu desmit jūdzes vai sēdēšanu pie stūres/uz baika, kad josta spiež sāpīgāk un tu vienkārši apzinies sevi kā vistu vai govi…
Nu, man nav lielu titu un dibena, bet man tāpat ir komfortabli.![]()