vadim69
Well-known member
Из мордокниги
Интересуюсь у филологов - малява написана носителем языка или если переведена гуглом, то с какой мовы?
Интересуюсь у филологов - малява написана носителем языка или если переведена гуглом, то с какой мовы?
בוקר טוב או ערב טוב, תלוי באיזו שעה אתה קורא את זה.
אני מתנצל על החדירה הזו. שמי רגינה פליזן ואני נולדתי ב-11 במאי 1946 באיטליה. הייתי צריך ליצור איתך קשר בדרך הזו כי אני רוצה לעשות משהו מאוד חשוב. זה אולי נראה לך קצת חשוד, זה נכון שאתה לא מכיר אותי וגם אני לא מכיר אותך. יש לי סרטן הגרון. הרופא שלי הודיע לי זה עתה שימי ספורים עקב ההידרדרות בבריאותי. ממה שהוא הסביר לי, אני כרגע סובל ממסה תקועה בתא מוח, וכבר למעלה מ-4 שנים. אני אלמנה וללא ילדים.
אני מתכוון לתרום את כל הנכסים שלי. כמעט מכרתי את העסק שלי, כולל חברת ייצוא קקאו אפריקאית לחוף השנהב, שם אני גר כמעט 15 שנה. חלק מכסף זה יתרום לעמותות שונות לבחירתכם. אני לא יודע באיזה תחום אתה עוסק, אבל הייתי רוצה לעזור לך לעזור לאחרים. כרגע יש לי 700,000 יורו חסומים בחשבון האישי שלי לעבודה. אשמח לתת לך את הכסף הזה שיכול לעזור לך בעסק ובפרויקטים שלך. אנא קבלו זאת, כי זו מתנה ממני אליכם.
אני מאוד כואב ומאוד מפחד. אני לא יכול לישון יום או לילה כי אני לא רוצה למות בלי לתת את כל הכסף הזה. אחרת, אני חושב שזה יהיה אסון. אנא השב לי בהקדם האפשרי אם אתה מקבל את הצעתי.
יהי רצון ששלום ורחמי אלוהים יהיו איתך.